2020-11-05

Trygghetsprodukter

Trygghetsprodukter

Vårt senaste tillskott i EcoGuards produktfamilj är produkter som ökar tryggheten hos boende och hyresgäster. Som med alla EcoGuards sensorer har vi satsat på att leverera en låg livscykelkostnad. Med upp till 20 års batteritid är vi ledande vad gäller livslängd på trygghetssensorer.

EcoGuard fortsätter att säkra upp dina fastigheter på ett smidigt sätt. De nya sensorerna kopplas enkelt samman med Curves som håller reda på status och att sensorerna fungerar som de ska. Molntjänsten Curves levererar status och larm via mail eller SMS. Brandvarnaren har inbyggd funktionskontroll och levereras med 8 eller 10 års batteritid. Läckagesensorn berättar när ett läckage förekommer för att möjliggöra snabba åtgärder. Statussensorn kan användas för att säkerställa att teknisk utrustning som t.ex. fläktar eller system för avisning fungerar.

EcoGuards trygghetsprodukter fokuserar på din och dina hyresgästers trygghet samt minimerar behovet av dyra och tidskrävande kontroller så att du kan fokusera på annat. 

 

I vår broschyr finner du mer information om produkterna.

Trygghetsprodukter

Arkiv