Med över 500.000 mätpunkter i Sverige är vi ledande på individuell mätning.

Mot 1.000.000 mätpunkter

År 2009 bestämde vi oss för att bli störst på mätning i bostadsfastigheter. Nu är vi marknadsledare. Med nya produkter och tjänster så fördjupar vi våra partnerskap och hjälper våra kunder att digitalisera mätning. Vårt mål är att 2022 har vi en miljon mätpunkter.
Per Ernedal, affärsutveckling

Vi är en långsiktig partner

Sedan start har vi vuxit stadigt och står idag på en stabil grund. Vårt fokus har varit på befintliga fastigheter och vår trådlösa teknik. Med det ökande byggandet i Sverige för att få fram nya bostäder ser vi en ny växande marknad för individuell mätning som vi nu bemöter.

"Man får jobba ihjäl sig och ha små marginaler"

Allt började med ett lyckat pilotprojekt där grundartrion Per, Björn och Gunnar fick bekräftat att deras idé med smarta mätsystem för fastigheter var bra. Sedan dess har omsättningen stadigt ökat och nu är planeringen för expansion till Norden i full gång. Det hela började med att en nära vän till mig, Björn Persson, berättade om sin idé om ett trådlöst mätsystem för fastigheter och undrade vad jag tyckte. Jag blev helt exalterad, tyckte det var en grym idé från första stund. Detta var 2004 ungefär och två år senare genomförde vi vårt första pilotprojekt som blev en framgång, berättar Per Ernedal som är medgrundare till EcoGuard.

Läs mer

R&D - Vi satsar på egen utveckling

EcoGuard är innovationsdrivet på riktigt. Vi återinvesterar en mycket hög andel av våra resurser. Genom att ständigt utveckla nya produkter möter vi, och överträffar våra kunders förväntningar. Det är så vi håller intresset levande för vårt erbjudande och skapar nya affärer med gamla och nya kunder.

Norden nästa

I Sverige är EcoGuard ett bekant varumärke i branschen. Nu är det dags att ta klivet över till andra marknader. I våra grannländer finns också behov av att enkelt och kostnadseffektivt koppla upp fastigheter.

Björn Fagerdahl, VD

Högsta möjliga kreditvärdighet

För dig som kund och för dig som leverantör är denna symbol en trygghet. AAA är det högsta betyget som bara delas ut till aktiebolag. Ges till företag som visar stabilitet över tid, både i hög- och lågkonjuktur.

Topprankad på HBV

HBV genomför i egenskap av inköpsfunktion upphandlingar inom olika avtalsområden enligt Lag om offentlig upphandling (LOU). Dessa resulterar i sin tur i avtal som medlemsbolagen kan avropa från utan att behöva göra en egen upphandling. Kontakta oss om du vill veta mer. Om HBV-avtal

Kontakta oss

Växel: 019-25 21 00
Support: 019-25 21 66
E-post: info@ecoguard.se