Lediga tjänster

Projektledare

Som projektledare skall du ansvara för och koordinera installationer av mätsystem hos kund. Dina arbetsdagar består av kontakt med kunder, installatörer, underentreprenörer m.fl. Du ska hjälpa våra installatörsteam att få arbetet att flyta smidigt och effektivt vilket innebär att förse dem med kontaktuppgifter, underlag för t.ex. avisering m.m.

I vissa projekt kommer du ansvara för att hitta rätt samarbetspartners inom de olika kompetensområdena och geografiska områdena. Du ska driva projektet framåt och se till att tidplanen hålls. Avstämningar och möten initieras och planeras av dig.

Arbetet innebär mycket dokumentation både löpande under projektets gång samt överlämning av dokumentation till kund.

Du utgår från Örebro där du också har ditt kontor. Du kommer ha 2-4 resdagar/månad.
I huvudsak sker dessa i samband med uppstarten av projekt.

Som person skall du ha ett tydligt språk och med lätthet hålla många bollar i luften. Du måste kunna motivera och ställa krav på att kvalitet och deadlines skall hållas. Vi ser som väldigt viktigt att du har en förmåga att knyta bra samarbetspartners till dig men även ha förmågan att avsluta det som inte fungerar. God förmåga att organisera och planera större projekt är viktigt och du skall även vara en god problemlösare. Vi önskar att du trivs i kundmöten och gärna ger dig ut på fältet för att skapa goda relationer och förenkla samarbetet med våra kunder.

Om du är teknisk intresserad och gillar administration kombinerat med mycket kundkontakt kommer du att trivas i denna tjänst på EcoGuard.

Meriterande är utbildning inom projektledning.

För ansökan och mer information kontakta Annica Mälman Ängerek.
E-post: annica.angerek@ecoguard.se

Kontakt

019-25 21 00
info@ecoguard.se

Om EcoGuard

EcoGuard ger fastighetsägare och hyresgäster förståelse och kontroll över sin energianvändning. Våra lösningar gör det enkelt att samla in och visualisera el-, energianvändning, vattenförbrukning och temperaturer.