Smartare hus för en friskare framtid

För varje hus som kopplas upp och effektiviserar sin energi- och vattenanvändning minskas användningen av naturens resurser.

Det här är EcoGuard

Vår affärsidé

Vi gör det enkelt och lönsamt att koppla upp, mäta och visualisera mätvärden för mindre energianvändning och sänkta energikostnader.

Vår vision

Vi kopplar upp Nordens fastighetsbestånd. Genom ett helhetserbjudande som gör det enkelt och lönsamt att koppla upp husen ska vi bli den givna partner för kunderna.

Viktigt för oss

De här är våra ledord som beskriver hur vi eftersträvar att vara i varje möte - med våra kunder och gentemot varandra.

Respekt

Vi respekterar varandras olikheter. Vi har förståelse för att våra produkter är verksamhetskritiska för många kunder och tar ansvar för att lösa problem oavsett var de uppstår.

Kundfokus

Vi vore ingenting utan våra kunder, och håller alltid vad vi lovar. Våra produkter och tjänster har ett syfte - att göra verklig nytta för kunden och samhället.

Engagemang

Att ge 100% och överträffa oss själva är för oss en stark drivkraft. Vi är övertygade om att våra kunder och kollegor uppskattar när man ger det lilla extra.

Kul på jobbet

Vi vill vara mer än en arbetsplats, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare. Vi är en stor, växande familj och det är vi tillsammans som är EcoGuard.

EcoGuard ISO-certifierade enligt 9001 & 14001

För att leva upp till våra kunders, samarbetspartners och våra egna förväntningar är vi sedan 2020 certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Certifieringen innebär att vårt kvalitets- och miljöledningssystem godkänns av en utomstående part. I praktiken innebär detta att vi systematiskt arbetar med kontinuerliga förbättringar av vår verksamhet. Allt för att våra kunder ska känna sig trygga med att vi levererar produkter och tjänster av hög kvalitet med så låg miljöpåverkan som möjligt.

Ledningsgruppen – Kontakt

Björn Fagerdahl
VD
073-233 01 35 | E-post

Annica Ängerek
HR
072-389 68 27 | E-post

Sofia Torstensson
ekonomi
073-419 30 20 | E-post

Tony Eklöf
försäljningschef
072-173 07 54 | E-post

Andreas Svensson
kvalitetschef
070-869 75 28 | E-post

Hans Karlsson
utvecklingschef
073-986 50 77 | E-post

Anders Klingvall
projektchef
073-519 44 07 | E-post

Karriär

Vill du vara med och digitalisera Sveriges fastighetsbestånd?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna personer som delar vår mission att digitalisera det svenska fastighetsbeståndet. Välkommen in med din spontanansökan till mailadress:

info@ecoguard.se

Lediga tjänster

Roll
Avdelning
Lediga tjänster
Installation
Stockholm
Försäljning
Örebro
Försäljning
Stockholm
Installation
Göteborg
Montör
Mellan Sverige